Menu
Uw winkelwagen

Gecertificeerde sleutels

Een goede inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf betekent meer dan een goed slot op de deur. Het volledige hang- en sluitwerk, maar ook rookdetectie en verlichting moet voldoen aan de gestelde eisen van het PKVW. Dit is afhankelijk van de situatie ter plaatse. Wij werken bij voorkeur conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW®).

Van Rumpt Specialisten is een erkend PKVW®-beveiligingsbedrijf in Utrecht. Als bedrijf zijn wij vanaf het ontstaan betrokken bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Advies, levering en/of installatie wordt gedaan op basis van jaren lange ervaring en volgens de actuele eisen. Onze PKVW®-certificering wordt steekproefsgewijs gecontroleerd door Kiwa-NCP.

Vanzelfsprekend houden we bij ons advies rekening met kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak, uitstraling, budget, enzovoorts. Altijd op basis van uw eigen wensen.

Klik hier voor onze online beveiligingsbrochure (opent een nieuw browserscherm).


Van vrijblijvend gesprek tot realisatie

Om te kijken wat er aan uw object moet gebeuren om het PKVW certificaat te mogen afgeven, is het van belang dat een van onze medewerkers een schouw verzorgt op locatie. Hierbij bespreken wij alle W6 eisen en bespreken wij wat er nodig is om het object conform PKWV® op te leveren. Tijdens dit gesprek zal onze medewerker met u door het object gaan en uitleg geven over wat er moet gebeuren en waarom.

Na aanleiding van het gesprek wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt met daarin opgenomen alle genoemde punten die tijdens het gesprek zijn besproken. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de opgestelde prijsopgave plannen wij op korte termijn een van onze monteurs in waarop een kundige plaatsing wordt gerealiseerd.

Indien u hier gebruik van wenst te maken of vragen heeft kunt ons contact formulier gebruiken en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er zijn geen producten in deze categorie.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.