Menu
Uw winkelwagen

Over ons


Van Rumpt Specialisten is een echte ijzerwarenvakhandel. Ons team kent onze productgroepen gedegen. En verdiept zich graag echt in de behoefte. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag met onze directe en indirecte parate kennis. U bent welkom in onze winkel / showroom om uw vragen te stellen en om adviezen in te winnen. Heeft u een specifieke vraag over een situatie in of om uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u deze ook inclusief foto’s van de situatie aanleveren via e-mail of whatsapp. Daarnaast hebben wij dagelijks meerdere collega’s op de weg om u of uw organisatie op locatie te adviseren.


In de loop van de jaren hebben wij een eigen maatstaaf voor kwaliteit, duurzaamheid en service ontwikkeld. Gebaseerd op veel aandacht voor de ambachtelijke producten en methodieken, gemixed met een goed oog voor nieuwe en actuele ontwikkelingen en regels. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is al vanaf het ontstaan een zeer actief onderdeel van onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn gecertifieerd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®  wat bijdraagt aan het op de hoogte zijn en blijven van de nieuwe regels en werkvoeringen. Ook onze brede samenwerkingen met de Gemeente Utrecht, Gemeente Nieuwegein en Politie, Woningcorporaties, VvE’s,  Buurtverenigingen en zo meer zijn een wezenlijk onderdeel hiervan. 


Van Rumpt Specialisten is begin 2007 ontstaan uit een vakhandel voor Gereedschap en IJzerwaren met inmiddels meer dan 85 jaar ervaring. Samen met het huidige team zetten wij het werk van Ligtenberg, Koops en Verdonk (Provak) voort. Al tientallen jaren leveren wij diensten vanuit ons pand aan de Amsterdamsestraatweg. Vroeger leverde de vakhandel vooral aan particulieren, op de dag van vandaag gaan wij steeds meer samenwerkingen aan met bedrijfsleven waar wij ook onze diensten en producten aan leveren. Deze diensten zijn de voorbije jaren sterk gegroeid zonder de particulier als klant uit het oog te zijn verloren.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.